Professionele ontwerpers:


Waterproof Bathroom: HP Doornebal heeft de Hogeschool voor de Kunsten gevolgd met als afstudeerrichting architectonische vormgeving en meubelontwerp en Marijn Gerlach is een ervaren binnenhuisarchitect met 7 jaar ervaring in Londen op het gebied van interieur, keukens en badkamers.

HP Doornebal

Uw wensen worden besproken en de praktische mogelijkheden bekeken. Vervolgens worden een tekening en offerte gemaakt, die uiteraard nog aan te passen zijn. Voor de tekening rekenen wij een klein bedrag. De tekening is in eerste instantie een plattegrond en met enkele wandaanzichten van de badkamer zodat u een goed idee krijgt hoe deze er uit komt te zien. Indien nodig kunnen wij in een later stadium een nauwkeurige bouwtekening maken voor de installateur of aannemer.

Een mooie badkamer is een sieraad voor uw woning, maar het ontwerpen en bouwen is een complexe aangelegenheid.  Waterproof Bathrooms hecht aan een grondige voorbereiding, zodat het uiteindelijke ontwerp geheel naar wens kan worden uitgevoerd en u er nog jarenlang van kunt genieten.

 
cirkels

 

 

facebook logo
logo youtube
AngloINFO